6945415551 2493772376 Βερδικούσα, Λάρισα velekisdimitris@gmail.com
 
 
 
 
 
   
     
  ENERGY SOLUTIONS
Βελέκης Δημήτριος | Φωτοβολταϊκά Λάρισα


Η αγάπη, το πάθος και το μεράκι μας για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, σε συνδυασμό με την πολυετή μας εμπειρία στον τομέα των φωτοβολταϊκών, οδήγησαν στη δημιουργία της Energy Solutions. Η εταιρεία μας αποτελείται από έμπειρους ηλεκτρολόγους, μηχανολόγους και εγκαταστάτες με εξειδίκευση στη μελέτη, σχεδιασμό, εμπορία και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων.
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
 
 
 
 
 
 
     
  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
 
     
 

Η Energy Solutions διακρίνεται για τη συνέπειά της στην παροχή υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας ότι κάθε έργο ολοκληρώνεται εγκαίρως και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Αναλαμβάνουμε ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών. Πιο αναλυτικά:

 
     
 
  Εγκατάσταση συστήματος Net Metering
  Άδειες για Φωτοβολταϊκά
  Ενεργειακή Αναβάθμιση
  Μελέτη και σχεδιασμός φωτοβολταΪκού συστήματος
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
     
 
 
  Προϊόντα που διαθέτουμε
Η εταιρεία Energy Solutions παρέχει προϊόντα από κορυφαίες εταιρείες.

 
 
 
 
     
 
...

Huawei Inverters

 

...

Υβριδικά σετ OnOff Grid με Φβ πάνελ, Inverter, Μπαταρία.

 

...

Fronius Inverters + BYD Μπαταρία Φωτοβολταϊκών

 

 
     
     
     
     
 
 
 
 
 
     
  Δείτε έργα που έχουμε αναλάβει και έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία.  
     
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
 
 
 
 
     
 
  Εξειδίκευση
  Συνέπεια
  Αξιοπιστία
  Καινοτομία
  Κορυφαία Εξυπηρέτηση
 
     
 
     
  ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ
Για την καινοτομία μας


Η Energy Solutions είναι μια εταιρεία που ξεχωρίζει για την εξειδίκευσή της στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Με βασικά χαρακτηριστικά τη συνέπεια, την αξιοπιστία και την καινοτομία, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες λύσεις σε κάθε πελάτη. Με έδρα τη Λάρισα και εξυπηρέτηση σε όλη τη Θεσσαλία και την Ελλάδα, είμαστε πάντα δίπλα σας για να καλύψουμε τις ενεργειακές σας ανάγκες με επαγγελματισμό και φροντίδα.
 
 
 
 
 
   
 
 
 
     
  ENERGY SOLUTIONS
Διαδικασία εγκατάστασης φωτοβολταϊκών
 
 
     
 

Η διαδικασία εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων αρχίζει με την ανάλυση του χώρου εγκατάστασης και των ενεργειακών αναγκών του πελάτη. Ακολούθως, προβαίνουμε στη σχεδίαση και επιλογή του κατάλληλου συστήματος, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες του περιβάλλοντος και τις διαθέσιμες τεχνολογίες. Μετά την ολοκλήρωση της σχεδίασης, προχωράμε στην πραγματοποίηση της εγκατάστασης, εφαρμόζοντας τις κατάλληλες τεχνικές και διαδικασίες για την τοποθέτηση των φωτοβολταϊκών πάνελ και του συνοδευτικού εξοπλισμού, προσαρμόζοντας την εγκατάσταση στις ατομικές ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε πελάτη.

 
 
 
 
 

 


 

 
 
 
 
01.
Μελέτη και αξιολόγηση
Αρχικά, πραγματοποιείται λεπτομερής μελέτη του χώρου εγκατάστασης και αξιολόγηση των ενεργειακών αναγκών του πελάτη, λαμβάνοντας υπόψη τις γεωγραφικές συνθήκες και τις δυνατότητες εκμετάλλευσης του ηλιακού φωτός.
 
02.
Σχεδίαση και προετοιμασία
Στο δεύτερο βήμα, γίνεται η σχεδίαση του φωτοβολταϊκού συστήματος, λαμβάνοντας υπόψη τις προδιαγραφές του πελάτη και τους χώρους διαθέσιμους για την εγκατάσταση των πάνελ. Παράλληλα, γίνεται η προετοιμασία του χώρου και η προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού.
 
03.
Εγκατάσταση
Το τρίτο βήμα είναι η εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματος στον προοριζόμενο χώρο. Οι ειδικοί τεχνίτες προβαίνουν στη συναρμολόγηση και τη σύνδεση των πάνελ, καθώς και στην εγκατάσταση του εξοπλισμού για τον έλεγχο και την παρακολούθηση της ενέργειας.
 
04.
Έλεγχος και λειτουργία
Το τελευταίο βήμα περιλαμβάνει τον έλεγχο και την εκκίνηση του συστήματος, καθώς και την εκπαίδευση του πελάτη για τη σωστή λειτουργία και συντήρηση του. Επίσης, παρέχεται εγγύηση και υποστήριξη για την ασφαλή και αποδοτική λειτουργία του συστήματος στο μέλλον.
 
 
 
 
 
 
 
  Κορυφαίοι Προμηθευτές
Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με όλα τα πρωτόκολλα της ευρωπαϊκής ένωσης
 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

 
 
 
 
   
     
  HUAWEI FusionSolar
Βελέκης Δημήτριος | Πιστοποιησεις

Ο Βελέκης Δημήτριος απέκτησε την πιστοποίηση Huawei FusionSolar Certified Installer, η οποία ισχύει από τις 12 Ιουνίου 2024 έως τις 11 Ιουνίου 2025. Αυτή η πιστοποίηση επιβεβαιώνει την επιτυχή ολοκλήρωση των απαιτήσεων για την εγκατάσταση συστημάτων Huawei FusionSolar
 
     
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Καλέστε μας να συζητήσουμε, να εκτιμήσουμε και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή και συμφέρουσα λύση.
 
     
     
     6945415551